Tietoa yhdistyksestä

Jokaisella koulun entisellä oppilaalla on oikeus jäsenenä osallistua yhdistyksen toimintaan maksamalla vuosikokouksen määräämän jäsenmaksun tai sitä suuremman vapaaehtoisen kannatusmaksun. Jäsenmaksu on tällä hetkellä 25 euroa, opiskelijoilta 15 euroa. Jäsenmaksun maksaneet saavat mm. lukuoikeuden Veikko-lehden sähköiseen näköislehteen aina uuden numeron ilmestyessä.

Voit helposti liittyä Vanhojen Norssien jäseneksi yläpalkissa olevan linkin kautta. Täytä lomakkeen tiedot ja valitse haluamasi suuruinen perus- tai kannatusjäsenmaksu, niin saat laskun kätevästi sähköpostiisi. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Muista liittyä myös Vanhojen Norssien ryhmiin Facebookissa ja LinkedIn-palvelussa!

Hallitus

Vanhojen Norssien hallitus on yhdistyksen toimeenpaneva elin, jonka puheenjohtaja ja muut jäsenet valitaan vuosittain toukokuussa järjestettävässä vuosikokouksessa. Hallitus käsittelee yhdistykselle osoitetut tukipyynnöt, valitsee Vuoden Norssin jäsenistön esitysten pohjalta ja koordinoi yhdistyksen projekteja ja muuta toimintaa.

Yhteydenotot, esitykset ja tukipyynnöt hallitukselle voi lähettää sihteeri Lasse Mäelle sähköpostilla osoitteeseen info(at)norssit.fi.

Hallitukseen kuuluvat kaudella 2018–2019:

Puheenjohtaja Heikki Kovanen
Varapuheenjohtajat Jussi Luukko ja Enni Schorin
Sihteeri ja rahastonhoitaja Lasse Mäki

Muut hallituksen jäsenet ovat Perttu Airikkala, Tapio Arponen, Timo Havulinna, Vuokko Hildén, Eero Hirvensalo, Eero Hyvönen, Magdaleena Ignatius, Johanna Järvinen, Eero Katajavuori, Ilkka Korhonen, Mikko Kosonen, Hannu Kovanen, Lauri Lahtinen, Antti Matilainen, Jaakko Nevanlinna, Timo Peltovuori, Wille Rydman, Ville Salonen, Juhani Salonius, Taina Schorin-Keltto, Kalle Soikkanen ja Kyösti Vihermaa.

Hallituksen sisäiset toimikunnat:

Kokousmateriaalia

Alla julkaistaan yhdistyksen vuosikokousten ja ylimääräisten kokousten päätösluettelot. Hallituksen pöytäkirjat eivät ole julkisia, eikä yhdistyksen jäsenillä ole yleistä oikeutta niiden näkemiseen. Jos hallituksen kokouksessa on käsitelty jotakin jäseneen liittyvää asiaa, on tällä jäsenellä oikeus saada ote kyseisestä pöytäkirjan kohdasta.

Vanhat Norssit ry

c/o Helsingin normaalilyseo