Tietoa yhdistyksestä

Vanhat Norssit ry:n tarkoituksena on toimia Norssin entisten oppilaiden välisenä yhdyssiteenä sekä vaalia koulun oppilaspolvien välistä yhteyttä ja ylläpitää yhteenkuuluvaisuuden tunnetta ja Norssin henkeä.

Toiminta

Yhdistys toteuttaa tarkoitustaan järjestämällä vuosittain koulun kanssa tiiviissä yhteistyössä Norssin päivän, muita juhlia sekä jakamalla stipendejä. Lisäksi yhdistys tukee koulun ja sen oppilaiden toimintaa erilaisissa projekteissa. Vanhat Norssit valitsee myös vuosittain Vuoden Norssin, joka lakitetaan Norssin päivänä koululla.

Jokaisella koulun entisellä oppilaalla on oikeus jäsenenä osallistua yhdistyksen toimintaan maksamalla vuosikokouksen määräämän jäsenmaksun tai sitä suuremman vapaaehtoisen kannatusmaksun. Jäsenmaksu on tällä hetkellä 25 euroa, opiskelijoilta 15 euroa. Jäsenmaksun maksaneet saavat mm. lukuoikeuden Veikko-lehden sähköiseen näköislehteen aina uuden numeron ilmestyessä.

Vuosikokous pidetään aina toukokuussa Norssin päivänä klo 11.00 Norssissa. Tule mukaan ja osallistu toimintaamme!

Hallitus

Vanhojen Norssien hallitus on yhdistyksen toimeenpaneva elin, joka kokoontuu säännöllisin väliajoin. Hallitus käsittelee yhdistykselle osoitetut tukipyynnöt, valitsee Vuoden Norssin jäsenistön esitysten pohjalta ja koordinoi yhdistyksen projekteja ja muuta toimintaa.

Yhteydenotot, esitykset ja tukipyynnöt hallitukselle voi lähettää sihteeri Lasse Mäelle sähköpostilla osoitteeseen info(at)norssit.fi.

Hallitukseen kuuluvat kaudella 2018–2019:

Puheenjohtaja Heikki Kovanen
Vt. sihteeri ja rahastonhoitaja Lasse Mäki

Muut hallituksen jäsenet ovat Perttu Airikkala, Tapio Arponen, Timo Havulinna, Vuokko Hildén, Eero Hirvensalo, Eero Hyvönen, Magdaleena Ignatius, Johanna Järvinen, Eero Katajavuori, Ilkka Korhonen, Mikko Kosonen, Hannu Kovanen, Lauri Lahtinen, Jussi Luukko, Antti Matilainen, Jaakko Nevanlinna, Timo Peltovuori, Wille Rydman, Ville Salonen, Juhani Salonius, Enni Schorin, Taina Schorin-Keltto, Kalle Soikkanen ja Kyösti Vihermaa.

Hallituksen keskinäiset vastuutehtävät päätetään järjestäytymiskokouksessa toukokuun 2018 loppuun mennessä.

Kokousmateriaalia

Alla julkaistaan yhdistyksen vuosikokousten ja ylimääräisten kokousten pöytäkirjat. Hallituksen pöytäkirjat eivät ole julkisia, eikä yhdistyksen jäsenillä ole yleistä oikeutta niiden näkemiseen. Jos hallituksen kokouksessa on käsitelty jotakin jäseneen liittyvää asiaa, on tällä jäsenellä oikeus saada ote kyseisestä pöytäkirjan kohdasta.

Liity jäseneksi

Voit helposti liittyä Vanhojen Norssien jäseneksi alla olevan linkin kautta. Täytä lomakkeen tiedot ja valitse haluamasi suuruinen perus- tai kannatusjäsenmaksu, niin saat laskun kätevästi sähköpostiisi. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Lomake: Jäseneksi liittyminen

Muista liittyä myös Vanhojen Norssien Facebook-ryhmään!

Vanhat Norssit ry

c/o Helsingin normaalilyseo